Even voorstellen

Wie ben ik

Mijn naam is Silvia Fauth. Als vrijwilligster van Art of Living geef ik als Teacher introductie workshops, YES, Happiness Programma of ART EXCELL in Friesland/ Groningen. Daarnaast run ik een ayurvedische massage praktijk in Kortehemmen/Drachten.
Verder ben ik spoedarts in het ziekenhuis Nij Smellinghe. Als tropenarts heb ik 5 jaar in Afrika gewerkt en in 2002 zijn we als familie neergestreken in het mooie Friesland. Mijn energie blijft hoog als ik mijn geluk deel, mijn uitgangspunt is:

“Wat heb jij nodig en wat kan ik voor je doen?”

Als je in staat bent de regie over je leven te voeren zonder (langere tijd) uit balans te raken, zit je lekker in je vel. Dat heeft voordelen voor je gezondheid, je omgeving en je omgang met mensen en situaties.
Mensen die zich goed voelen, zorgen beter voor zichzelf, anderen en de natuur. Als je genoeg energie hebt om te doen wat je wilt, word je blij. Heb je niet genoeg energie, dan word je mopperig en somber en raak je uit balans.
Graag help ik mensen op weg om hun eigen “gereedschap” te leren gebruiken, zodat ze een glimlach houden. En dat geeft weer een positieve uitstraling naar de mensen om hen heen.

Voor wie?

Kinderen, tieners, volwassenen; eigenlijk voor iedereen. Voor mensen met bepaalde klachten, maar zeker ook voor iedereen die meer kennis wil over hoe het lichaam en de geest werken.
Een paar voorbeelden: een manager die beter wil functioneren in zijn team; een moeilijke rouwverwerking; iemand met een burn-out; tentamen-stress, een man met een ernstige depressie; een vrouw die beter de marathon wil lopen en daarom voorafgaand behandeld wil worden om haar energie op een hoog niveau te krijgen.

Stel goede dingen niet uit! Ga ervoor!